Pages

mandag

75 Ball Bingo


75 Ball Bingo : der er mange bingo variationer, som kan spilles både online og i teatre bingo. En af de mest populære type er 75 bolden bingo. Halvfjerds-fem bolden bingo er et spil, hvor hver spiller har et kort med 25 steder i det. Hvert kvadrat nummereres med tal fra 1 til 75. Numrene kaldes af en ikke-afspiller eller kald og spillere vil markere deres kort. Den første spiller markerer alle dine tal yells bingo. Denne person er erklæret vinderen efter deres numre er kontrolleret og bekræftet af person flammen.

Hvert kort er udviklet med fem rækker og fem kolonner. Hver kolonne ledes af et bogstav i ordet bingo. Inden for hvert bogstav er en gruppe tal. Kolonnen B har tal fra 1-15, med hver kolonne indgåelse af næste sekvens af 15 numre. Det betyder, at selv 25 m2 kort. Der er 75 kugler med tal svarer til kald. Når tal kaldes, er i brevet inkluderet som B14, så spillere kan hurtigt finde nummeret og markeres, hvis de har det. I den aktuelle situation i bankospil, Dauber blæk eller stempler, der anvendes til at markere kortet.

Spillere kan købe blot ét kort. Anden side kan dog købe et ubegrænset antal bingo kort i de fleste af klubberne. Antallet af kort du spiller afhænger af antallet af kort, en spiller mener han kan fortsætte under spillet. Nogle spillere har været kendt spiller så mange som 25 + kort i to forskellige spil samtidigt. Dette har en høj grad af færdigheden regelmæssige bingo, men kortene er baltere online automatisk af computersystemet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bingo Spil
Bingo Spil