Pages

tirsdag

Introduktion til 90 Ball Bingo


I 90-Ball spillet kortene kaldes billetter og hver ticket har tre rækker og ni kolonner. De sælges i kort, hver indeholder seks billetter. Hvert kort indeholder alle 90 tal fordelt i hele seks billetter. Fem ud af de ni kvadrater i hver række indeholder tal, lige fra 1 til 90, og resten er tomme. Når der afspilles en kort, alle mulige nummer fra 1-90 kaldes og derfor et tal er baltere ved hver bingo kald.

Hvert spil har tre prisbelønnede mønstre og tre chancer for at vinde - en enkelt vandret linje, to vandrette streger eller alle tre vandrette linjer (også kaldet fuldt hus). Det vindende mønster (en, to eller tre vandrette linjer) hver har en separat præmie og så snart den første linje er vundet, spillet fortsætter, indtil en spiller opnår to vandrette streger og endelig alle tre linjer (eller fuldt hus) for den store gevinst. En jackpot er også betalt for enhver spiller, som opnår fuldt hus i Bolde til Jackpot figur vises for at spillet.

torsdag

Indførelsen af 80 Ball Bingo


Indførelsen af 80 Ball Bingo.

Bingo har en lang og storied historie og spillet i konstant udvikling. Traditionelle 75 bolden spillet var den eneste version af bingo tilgængelig for spillere i årtier. I Det Forenede Kongerige, hvor bingo er vildt populære 90 bolden bingo blev indført, og blev et øjeblik ramt i Storbritannien og Australien. For nylig millioner af bingo spillere har foretaget parameteren online bingo og over 250 websteder tjener det britiske bingo marked. 90 bolden bingo har overskygget 75 bolden bingo i Det Forenede Kongerige og er nu den mest almindelige form for bingo spillede i Det Forenede Kongerige.

En ny variant af spillet er for nylig kommet online-80 bolden bingo. Når 75 kugler er alt for få og 90 kugler er alt for mange 80 bolden bingo er den perfekte løsning. På nuværende tidspunkt ikke alle internet bingo steder tilbyder 80 bolden bingo, men dette forventes at ændre kort. På et tidspunkt spillet blev kaldt tilpasningslinje Board Bingo, men nu er det almindeligt kendt som 80 bolden bingo.90 bolden bingo ikke er normalt findes i traditionelle bankospil men hurtigt vinder accept online. Online version 80 kuglen bingo kort er arrangeret med fire kolonner og fem rækker og hver kolonne har en anden farve. De farver, der bruges på de fleste kort er gul, rød, blå og sølv.

Spille 80 bolden bingo online er lige så let som at spille bingo 75 og 90 bolden '. Spillere skal vælge antallet kort de ønsker at spille og gerne eventuelle andre online bingo spil numrene markeres automatisk. Mange internetsider bingo tilbyder 80 bolden bingo spil unikke mønstre med at gøre spillet endnu mere interessante. Mønstre kan være vandrette, lodrette eller diagonale. De fleste internetsider bingo forventes i nær fremtid at tilbyde denne spændende innovative version af den traditionelle bingo spil. I Det Forenede Kongerige konkurrencen mellem bingo websteder er opsat og tilføje 80 bolden bingo har givet mange websteder et konkurrencemæssigt forspring over konkurrencen.

mandag

75 Ball Bingo


75 Ball Bingo : der er mange bingo variationer, som kan spilles både online og i teatre bingo. En af de mest populære type er 75 bolden bingo. Halvfjerds-fem bolden bingo er et spil, hvor hver spiller har et kort med 25 steder i det. Hvert kvadrat nummereres med tal fra 1 til 75. Numrene kaldes af en ikke-afspiller eller kald og spillere vil markere deres kort. Den første spiller markerer alle dine tal yells bingo. Denne person er erklæret vinderen efter deres numre er kontrolleret og bekræftet af person flammen.

Hvert kort er udviklet med fem rækker og fem kolonner. Hver kolonne ledes af et bogstav i ordet bingo. Inden for hvert bogstav er en gruppe tal. Kolonnen B har tal fra 1-15, med hver kolonne indgåelse af næste sekvens af 15 numre. Det betyder, at selv 25 m2 kort. Der er 75 kugler med tal svarer til kald. Når tal kaldes, er i brevet inkluderet som B14, så spillere kan hurtigt finde nummeret og markeres, hvis de har det. I den aktuelle situation i bankospil, Dauber blæk eller stempler, der anvendes til at markere kortet.

Spillere kan købe blot ét kort. Anden side kan dog købe et ubegrænset antal bingo kort i de fleste af klubberne. Antallet af kort du spiller afhænger af antallet af kort, en spiller mener han kan fortsætte under spillet. Nogle spillere har været kendt spiller så mange som 25 + kort i to forskellige spil samtidigt. Dette har en høj grad af færdigheden regelmæssige bingo, men kortene er baltere online automatisk af computersystemet.
Bingo Spil
Bingo Spil