Pages

lørdag

Historien om bingo


Den Bingo spil skylder oprindelse til en italiensk Lotto spil, som var meget populær i det 15. århundrede i Europa. Hvad startede det Italien blev ændret ved den franske og derefter af tyskerne, hvor dette spil var både spillet som et spil for voksne og børn. Ved det 18. århundrede, helt bingo erobret Europa. I det 19. århundrede oplevede sin popularitet hæve meteorically i USA, hvor der både var spillet som et spil for underholdning samt et udmærket redskab til fundraising.

Hvad er Bingo?
Bingo er fuld underholdende og spændende spil, som er meget populær i de fleste dele af verden. Hvis du går et sted mellem Casinos, at Cruises, eller ferieområder, vil du komme til at kende om populariteten af dette spil. De bliver spillet overalt, og spillede som helst af året. Historien om bingo har meget interessant vender, og hvordan det sat sit præg over hele verden.
Bingo er et spil af en chance, normalt spilles i en stor hal med et stort antal publikum. Hvis du er indstillet til at spille spillet, vil du få et kort, der har 5 × 5 matricer af trykte numre. Så du har i alt 25 numre på dit kort. Normalt hvert nummer i matricer parvis med et bogstav.
Efter mærkning ønskede numre, er en opkalds kaldes på scenen for at vælge de nummererede bolde kaldet som "bingo kugler". I nogle tilfælde bruge de kortnumre. Når numrene bliver kaldt, spillerne kampe derefter med deres udvalgte numre. Hvis de får dem alle til højre, de råber BINGO!! og de har ret til med Jackpot penge.
Game of Chance og held og lykke!
Bingo er et spil af chance og held. Dette er en af de mest letteste spil at de fleste spillere elsker at spille. Nogle mennesker organiserer Bingo til velgørenhed, og for nogle er det blot sjovt at spille. Bingos ligner meget lotterispil, da de også har numre at vælge og spille.
Hvorfor er folk at spille online bingo?
Folk har ikke tid til at tilbringe en hel aften væk fra deres hjem, de behøver ikke at få en babysitter eller telefonen til en taxa og derefter modige den store britiske vejr. Denne er den komplette modsætning til online bingo som de steder, der er til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Det betyder, spillere kan klemme i et spil bingo, når de har et par minutter til overs.
Spillere også elske det store udvalg af spil bingo sites tilbyde dem. Der er 90 bolde og 75 bold bingo at nyde, som alle er koblet med stor chatrum hvor spillerne kan møde nye mennesker eller chatte med vennerne. Bingo websteder har også et stort udvalg af andre spil for deres medlemmer til at nyde. For eksempel Jackpotjoy har det bredeste sortiment af spil overalt på internettet, herunder Deal or No Deal og prisen er rigtig bingo.
Typer af BINGO.
90 Ball - UK style bingo med 90 bolde.

90 Ball Bingo er spillet på de fleste bingo sites.

75 Ball - amerikansk stil bingo med 75 bolde.

80 Ball - Internet populariseret 80 bold bruger 80 bolde.
Bingo Spil
Bingo Spil